Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Přírodní drůbeží játra s maďarskou klobásou, cibulí a sýrovými krekry

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

drakoska drakoska

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Porce: 2 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 623 kJ /
627 kcal
Bílkoviny73,78 g
Tuky28,07 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 1,40 g
Sodík 2,08 g
Sůl4,85 g
Sacharidy18,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Tak 10-15 minut předem rozehřejeme troubu na 200 stupňů Krok 2: Tvrdý sýr nakrájíme z rohu do rohu na trojúhelníčky a naskládáme je na pečící papír na plechu. Každý trojúhelníček okořeníme kořením, jaké máme rádi. Já použil Habibi z Turecka a sušený česnek. Ve chvíli, kdy vkládáme plech do trouby, ztlumíme teplotu na 180 stupňů
Pečeme 12-13 minut. Krok 3: Na pánvi rozehřejeme slunečnicový olej, přidáme na kolečka nakrájenou klobásu, následně játra, nakonec cibuli. Vše restujeme zhruba 5 minut. Osolíme a opepříme. Podáváme se sýrovými krekry, ale klidně i s opečenými bramborami, nebo s chlebem.

Zveřejněno 12. 12. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Přírodní drůbeží játra s maďarskou klobásou, cibulí a sýrovými krekry

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ELqN

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Přírodní drůbeží játra s maďarskou klobásou, cibulí a sýrovými krekry

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ELqN

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Tématické fráze:
játra po turecku, játra na cibulce, přírodní játra, nejlepší játra po turecku, recepty prirodni jatra, přírodní játra recept, přírodní játra recepty, prirodni jatra na cibulce, játra přírodní, přírodní játra na cibuli, přírodní játra recept s cibulí

Suroviny:
játra drůbeží, klobása, cibule, olej, pepř, sýr tvrdý, koření

Přidat fotografie receptu