Suroviny
Porce: 3 velké
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 732 kJ / 414 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,74 g |
Tuky | 29,70 g |
Vláknina | 10,83 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 28,11 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Býčí žlázy na kmínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kWrx
Moje poznámka
Býčí žlázy na kmínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kWrx
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 1 hodinou
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 4 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 5 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 13 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule v kari omáčce
ricci před 39 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 42 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 2 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 15 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 16 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 16 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 18 hodinami
Tématické fráze:
recept na býčí žlázy,
byci zlazy,
recepty na byčí žlázy,
býčí žlázy recept,
příprava býčích žláz,
úprava býčích žláz,
býčí žlázy recepty,
jak připravit býčí žlázy,
uprava bycich kouli,
recepty býčí koule,
recepty býčí žlázy,
recept býčí žlázy,
recepty z býčích zlaz,
recept na býčí koule,
uprava byčí žlazy,
byčí žlázy na smetaně,
příprava býčích žlázy,
byčí žlázy - úprava,
recept na úpravu býčích žláz,
býčí žlázy příprava
Suroviny:
býčí žláza,
olej,
máslo,
kmín celý,
cibule,
paprika sušená sladká,
česnek,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (5)