Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nilský okoun, smažený v chutné strouhance

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Ivace64 Ivace64

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie985 kJ /
235 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky26,13 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,06 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rybí filety omyjeme a osušíme. Osolíme, opepříme, pokapeme šťávou z citronu, zakapeme olivovým olejem a posypeme nadrcenou petrželkou. Krok 2: Necháme 30 minut v chladu. Po této době obalíme filety v trojobalu (hladké mouce, vejcích s kapkou oleje a ve strouhance, smíchané s nastrouhanou citronovou kůrou, uzenou paprikou a nadrcenou petrželkou).
Smažíme v hluboké pánvi s rozehřátým olejem nebo ve fritovacím hrnci. Krok 3: Zbylý tuk odsajeme kuchyňskou utěrkou a podáváme se salátem.

Zveřejněno 26. 12. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nilský okoun, smažený v chutné strouhance

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5olq

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nilský okoun, smažený v chutné strouhance

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5olq

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

<3To bych si moc pochutnala.Moc pekna fotecka:-K:yes:

Řízečky z okouna jsou skvělé :-)

drakoska: jsou, díky moc:-K:yes:

Tématické fráze:
okoun nilský recepty, okoun v trojbale, okoun nilský recept, okoun nilský v trojobalu, rizecky z okouna, okoun nilský, morsky okoun smazeny, okoun recept, file z nilského okouna, nilsky okoun, příprava nilského okouna v trojobalu, okun nilsky smaženy, okoun jako řízek, okoun nilský-smažený, okoun nilský v v trojobalu, okoun recepty, priprava okouna, sumeček nilský recepty, smažený candát v bylinkové strouhance, trojobal s uzenou paprikou

Suroviny:
okoun nilský, sůl mořská, citron, olej olivový, petrželka, mouka hladká, olej, strouhanka

Přidat fotografie receptu