Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

NETINKA S MAJOLKOU®

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JIRICKA

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 534 kJ /
2 996 kcal
Bílkoviny67,18 g
Tuky16,31 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 329 mg
Sůl1,42 g
Sacharidy637,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve smícháme sypké suroviny a potom přidáme mléko, vejce a nakonec zamícháme majolku. Krok 2: Nalijeme na vymazaný a hr. moukou vysypaný plech a poklademe ovocem a zasypeme drobenkou. Krok 3: Pečeme v předehř. troubě na 180 st. - dokud není netinka zlatavá.

Zveřejněno 5. 6. 2009

Poznámka autora JIRICKA

Zdroj: Jitulčiny recepty

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

NETINKA S MAJOLKOU®

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DRAA

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

NETINKA S MAJOLKOU®

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DRAA

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Nevěděla jsem,co to je netinka,tak teď už to vím a netinku vyzkouším.;-):-K+1:yes:

tak konečně se mě povedla netina, která není tvrdá:))) moc dobré těsto!!!určitě budu používat...doporučuji vrch ještě pomazat zakysanou smetanou a na to hodit ovoce...mňamka..:-K

Jiřičko, včera jsem nestihla zužitkovat natrhané jahody a tak jsem hledala a našla tvůj recept, který mne oslovil - je rychlý a je jahodový a těsto vláčné. Za chvilku bylo upečeno a výsledek je patrný na přiložených fotkách, moc děkuji a bodík letí:-).

Boubelindo, tak jsi mě navnadila, že jsem si to uložila a určitě Netinku udělám-ten název je takovej divnej:-D,ale i na tom obrázku vypadá křehce:-p

Jiřičko, netinka je krásně vláčná a dobroučká (soudím dle obličejů rodiny:-D) Bodík letí:yes:

jitule, tak to jsem teď viděla někde, myslím právě v AHA pod názvem "rozhádaná buchta", aspoň to tak vypadalo, ale nevím, jestli je tam ta majonéza.;-)

Pro ty, které by rádi viděli fotečku, tak to vypadá takto: http://bucifousek.webgarden.cz/buchty-moucniky/net... :-p
Jinak Netinka tomu říkala také moje babička. A pravá Netinka je z kynutého těsta. Nejlepší je s tvarohem, rebarborou a drobenkou. :-p:-))

To říkala i moje babička.Netinka je koláč na plech s různou náplní a s drobenkou.Dělám ji dost často,je to rychlejší než malé koláče.Nejlepší s mákem,povidly,tvarohem.Ale dělám to z kynutého těsta.Jen jsem chtěla objasnit ten název.Mělo by to být jen slabounké těsto.

Proč netinka nevím - zaujal mě právě ten název.

no vidis jiricka...a nabuduce, keby sa ti to podarilo este odfotit...btw...preco sa to vola netinka?

Tématické fráze:
jitulčiny recepty, jitulciny nejnovejsi recepty, kynute testo s Majolkou®, kynuté koláče s Majolkou®, buchta s Majolkou®, kynutý koláč s Majolkou®, majonézová buchta, koláče s Majolkou®, kynuté buchty s Majolkou®, buchty z Majolkou®, koláčky z Majolky®, nové jitulčiny recepty, testo s Majolkou®, kynutý koláč z Majolky®, buchty s Majolkou®, koláč s Majolkou®, koláče z Majolky®, kolac netinka, buchta z Majolky®, kynuté koláčky s Majolkou®

Suroviny:
mouka polohrubá, cukr krupice, prášek do pečiva, mléko, vejce, majolka, jahody

Přidat fotografie receptu