Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 501 kJ / 2 271 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,96 g |
Tuky | 69,57 g |
Vláknina | 39,80 g |
Cholesterol | 138 mg |
Sodík | 646 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 318,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Prázdninové flíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m7E
Moje poznámka
Prázdninové flíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m7E
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 50 minutami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 4 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 13 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule v kari omáčce
ricci před 24 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 27 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 15 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 16 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 16 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Tématické fráze:
flíčky,
polreichova restaurace praha,
polraichova restaurace,
flicky s houbama,
flicky recept,
polraichova zampionva omacka,
polreichova restaurace,
prázdninové vaření,
recepty zelne flicky s cuketou a slaninou,
super flicky,
zeleninovo těstovinové saláty,
recept na flíčky se se salámem,
flíčky se salámem,
recepty na prázdninové vareni,
recpty flíčky,
kachní rizoto,
recepty flíčky,
polreichova zelna polevka,
nejlepší recept na flíčky,
recept flíčky se salámem
Suroviny:
flíčky,
olej,
cibule,
houby lesní,
kmín drcený,
sýr nastrouhaný,
máslo
Komentáře (2)