Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Patrová svatební

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

LIDKA LIDKA

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie79 978 kJ /
19 115 kcal
Bílkoviny344,92 g
Tuky1 104,58 g
Vláknina31,70 g
Cholesterol 7,68 g
Sodík 2,79 g
Sůl6,08 g
Sacharidy1 932,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Upečené korpusy 2 x rozkrojit,spodní díl potřít marmeládou a krémem a pak znovu krém. Krok 2: Necháme do druhého dne zatuhnout a pak potahovat marcipánem a dávat postupně díly na sebe.

Zveřejněno 6. 6. 2009

Poznámka autorky LIDKA

Podkova je pečená z 9 vajec.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Patrová svatební

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y6RO

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Patrová svatební

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y6RO

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (20)

hathorka - děkuji za chválu,zkuste se registrovat na:http://forum.dortomanie.cz/a tam najdete vše o dortech.

Páni ty dorty jsou nádherný:-)hlavně ten svatební.Já bych měla dotaz,kamarádka chce abych ji upekla svatení dort ale nechce máslový krém,radši by něco lehčího a já si nevím rady:-8.Máte nějaký nápad?Samozřejmě ho budu potahovat marcipánovou hmotou.Děkuji

Bobino - omlouvám se že reaguji až teď,ale jsem marod,tak jsem nebyla na pc,já pouívám tuto hmotu:http://www.toprecepty.cz/recept/3649-marcipan-mlec...,taky mi někdy zvlhne,ale neteče,na podmazání používám krém co na dortu,máslo,cukr a pudink,dávám ho v tenčí vrstvě,ale někdy to ovlivní počasí,lednička.

Bobina:určitě pod marcipán nepoužívaj krémy s vysokým obsahem vody - šlehačkový, nebo smetanový krém. Ale to, že se ti marcipán začne topit, může být taky špatnou teplotou v lednici...tedy pokud dort po potažení dáváš do lednice ;-)

Dort je krásný a zaslouží pochvalu. Sama také zkouším potahovat i patrové dorty. Vždy po dokončení se mi docela líbí, ale po několika hodinách mi marcipán zvlhne a začně se rozpouštět.
Nemůže mi někdo poradit, jaký krém použít na potření dortu před potažením marcipánem?
Moc děkuji.

:yes::yes::yes:krásné:yes::yes::yes:

:-O to je krása:yes::yes::-K

Tahle nádhera tu na mě kouká z náhodných receptů, všimla jsem si, že jsem jí bod nikdy nedala, tak činím dneska.

JE:-))SKODA JEN ZE NEMOHU UDELIT VICE BODU,JSTE OPRAVDU SIKULKA:yes:;-)TOHLE BYCH ASI NEZVLADLA,I KDYZ SE SNAZIM PORAD ZKOUSET NECO NOVEHO,CHLAP RIKA ZE JSEM BLAZEN ZE BY NA TO NEMEL TRPELIVOST,CO BY RIKAL TEDA VAM:-?:-//

Ahoj,měli jsme s přítelem výročí, tak jsem hledala nějaký recept na vícepatrový dort a objevila jsem tvůj. Je nádherný. Tak jsem ho zkusila a docela se nám povedl. Byla to sranda. Chci moc poděkovat za jednoduchý recept:-)Ať se dál daří v pečení krásných dortů:-K

Bože to je nádhera.:-O:-O Lidko, jsi moc velká šikula, ale to už víme.:-)):-)):yes:

:-O:yes::yes::yes:+

Dva body dát nejdou, to je škoda. Dort je krásný, podkova to samé.:yes::-)):yes:

:yes::yes::yes::-O

Moc hezké. :-))

Tématické fráze:
recept na vícepatrový dort svatební, několika patrový dort, dorty svatební patrové, vícepatrový dort recept, svatební dort recept, vicepatrovy dort postup, patrové svatební dorty, poschodový dort recept, dorty bobina, vícepatrový svatební dort, dortomanie poschoďový dort, potahování dortů poschodove, patrový marcipánový dort čtverec, recept patrový dort, postup u patroveho dortu, recept na patrový čtvercový dort, jaký krém pod marcipán, svatební dort poschoďový recept, svatební dort čtvercový patrový recepty, jaký svatební dort diskuze

Suroviny:
vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, voda, vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, voda, vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, voda, máslo, mléko, pudink vanilkový, cukr, rum, cukr moučkový, mléko sušené, voda

Přidat fotografie receptu