Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí stehýnka nadvakrát

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 037 kJ /
965 kcal
Bílkoviny31,38 g
Tuky9,75 g
Vláknina24,63 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 1,94 g
Sůl4,41 g
Sacharidy175,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zmiešame provensálske korenie, soľ, čierne korenie a sójovú omáčku a mäso dobre v zmesi obalíme. Necháme v chlade cez noc odležať. Krok 2: Druhý deň mäso obalíme v trojobale a rýchlo z oboch strán opražíme. Mäso nemá byť prepečené a mäkké. Krok 3: Do pekáča dáme trocha oleja a vymastíme ho.
Na dno uložíme na tenšie kolieska nakrájané zemiaky, osolíme a na ne uložíme opražené mäso. Krok 4: Zakryté v rúre na 180°C dopekáme cca 30 minút.

Zveřejněno 23. 1. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí stehýnka nadvakrát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GNxJ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí stehýnka nadvakrát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GNxJ

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Souhlasim s Dajdou, zajimavy recept.
Kureci stehenni rizky take dopekam v troube, ale s brambory je to pro me novinka.
A masicko je pekne namarinovane:-p.

Tak to je zajímavý recept:-! Maso z kuřecích stehýnek mám ráda, chutnají mi mnohem více než sice teoreticky kvalitnější, ale sušší prsíčka.

S receptem to přímo nesouvisí...:-)
Jana Pá:
Jj, často se to dělá jak píšete, ale právě proto jsem maso napsal verzálkou:-)
Na řízcích z drůbežího masa není takřka co pokazit, ale i další smařené řízky (vepřový, milánská kotleta, vídeňský řízek, židovský řízek) patří mezi minutky a lze je opravdu připravit i bez dodělávání v troubě. Chce to akorát, vedle přípravy masa, trochu cviku a především maso nepřesmažit a neudělat z delikatesy "podrážku".
No, když nám skončily "medové týždne" a já začínal s vařením, tak jsem byl schopen udělat podešev i z vánočního kapra...;-(:-8

Zobrazit 3 starší odpovědi

Tématické fráze:
šťavnatá kuřecí stehýnka, kuřecí stehýnka, co pripravit z kurecich stehynek, kuřecí stehýnka v troubě, kureci stehynka v trojobalu, šťavnatá kuřecí stehna na tymiánu, kuřecí stehýnka recept, marináda na štavnatá kuřecí stehýnka, šťavnatá kuřecí stehýnka recept, nejlepší pomalu pečená kotleta a smetanové brambory, pečení masa nadvakrát, kuřecí stehýnko recepty, řízky z kuřecích stehýnek, recept kuřecí stehýnka

Suroviny:
kuřecí stehenní řízky, brambory, omáčka sojová, koření provensálské, sůl, pepř, olej, mouka hladká, vejce, strouhanka

Přidat fotografie receptu