Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový "guláš" z alobalu

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 631 kJ /
868 kcal
Bílkoviny95,20 g
Tuky14,12 g
Vláknina20,80 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 249 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy83,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso i brambory pokrájíme na kostky, cibuli nakrájíme nadrobno. Vše smícháme v míse s kořením a připravíme si i 4 větší kusy alobalu, které vymastíme sádlem. Krok 2: Na každý kus alobalu dáme 1/4 směsi, polijeme lžící vývaru a zavřeme tak, aby při pečení z balíčku neunikla žádná šťáva. Krok 3: Na suchém plechu ve vyhřáté troubě pečeme asi 40-50 minut.
Podáváme nerozbalené, v hlubokém talíři, s chlebem.

Zveřejněno 24. 1. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřový "guláš" z alobalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Nojv

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřový "guláš" z alobalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Nojv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Nevim nevim, jsem skepticky. Delat v hrnku s trochou vody, nakonec i smetanu a bude to bajecny gulasek. Takto to vypada na suchopar. Na gulasku, dej Pane nebe tomu, kdo jej vynalezl, je nejlepsi prave to, co zde chybi, ta stava.

Paul Sulc: tento recept jsem kdysi jako guláš v alobalu potkala v nějaké brožuře. Přidala jsem ho sem, protože je to dobré jídlo, a právě proto, že to není klasický guláš, jsem dala část názvu do uvozovek;-)

Pěkný recept v balíčku:-D:yes:

Alobalové balíčky občas dělávám:-)Jen suroviny nekrájím na kousky.Plátky brambor nakrájím na plátky,cibuli na půlkolečka,plátky masa a někdy kousek zeleniny.Jako"guláš"by mě to nenapadlo;-)

Jiří Žilav 25. 1. 2017 13:41
Vyzkouším to. Jsem kuchař povoláním, vařím podstatně jinak, ale jsem zvědavý.

:yes:
Delavam podobne, pridavam zelenou papriku a rajcata.

Musí to být výborné:-K. Když jsem měla dietu (bez tuku, koření i cibule a ostatní méně stravitelné zeleniny) připravovala jsem si některá jídla podobně. Jen místo tuku byl odstátý vývar nebo voda. Z koření jen sůl, případně majoránka. Chuťově nic moc, ale s kořením, cibulkou a lehce prorostlým vepřovým, tak to musí být velmi chutné<3<3

rozmarynaH: díky, Marci :-K bylo to moc dobré a poměrně šťavnaté (ochutit si to vlastně může každý podle sebe). I ten kousek chleba jsme k tomu měli;-)

Tématické fráze:
guláš v alobalu, jak ochutit guláš, jak dochutit guláš, vepřový guláš, guláš z alobalu, guláš pod alobalu, jak ochutit vepřový guláš recept, pečený guláš v alobalu, guláš v v alobalu, vepřový gulas s chleby, chleb polijeme vodou dame do alobalu, vepřový guláš z trouby, vepřový balíček v alobalu

Suroviny:
maso vepřové, cibule, brambory, sůl, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, pepř mletý, kmín mletý, majoránka, sádlo, vývar

Přidat fotografie receptu