Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rajčatové rizoto s červeným vínem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Vareniste.cz Vareniste.cz

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

Suroviny

Porce: 1 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 903 kJ /
1 172 kcal
Bílkoviny23,56 g
Tuky45,23 g
Vláknina10,65 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 444 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy147,74 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli nakrájejte najemno. V hrnci (já používám rendlík) rozpalte olej a cibuli restujte asi 1-2 minuty. Přidejte rýží. Za občasného míchání opékejte opět 1-2 minuty. Přidejte protlak a minutu míchejte. Zalijte vínem a za stálého míchání nechte vypařit. Osolte, přidejte najemno nadrcený česnek, pepř, špetku provensálských bylinek a drcená rajčata. Krok 2: Stále míchejte a pomalu podlévejte vývarem. Když je rýže na skus, odstavte z plotny. Přisypte nastrouhaný parmezán (nechte si kousek na hoblinky), nadrobno pokrájená rajčata a petrželku. Dochuťte případně solí a pepřem a podávejte.

Zveřejněno 4. 2. 2017

Poznámka autorky Vareniste.cz

Tento i další mé recepty najdete na: http://www.vareniste.cz/rajcatove-rizoto-s-cerveny...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rajčatové rizoto s červeným vínem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WAXQ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rajčatové rizoto s červeným vínem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WAXQ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
rizoto s vínm, risoto s cervenym vinem, rizoto na červeném víně, drcená rajčata recept, rizoto a suseny rajccata, rizotto s cervenym vínem, rajcatove vino recept, rizoto recept vino, rizooto s rajčata, recepty s červeným vínem

Suroviny:
cibule, olej olivový, rýže arborio, protlak rajčatový, víno červené suché, česnek, rajče drcené, koření provensálské, sůl, pepř mletý, vývar zeleninový, parmazán, rajče sušené v oleji, petrželka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu