Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík na víně s provensálským kořením

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

miruse

Snadný

Suroviny

Porce: 4-5

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 664 kJ /
1 115 kcal
Bílkoviny4,78 g
Tuky105,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 88 mg
Sodík 2,01 g
Sůl5,00 g
Sacharidy6,13 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso opláchneme, osolíme, potřeme hořčicí a dáme do pekáče. Posypeme česnekem, provensálským kořením a podlijeme vínem. Na maso poklademe slaninu, jestli je libová, můžeme přidat ještě máslo. Pekáč přikryjeme a vložíme do předem vyhřátě trouby na 200 °C . Po patnácti minutách pečeme na 150°C dokud není maso měkké a nejde lehce od kosti. Krok 2: Podáváme s vařenými brambory, šťouchanci s cibulkou, bramborovou kaší, jáhlami atd. Hodí se i špenát, dušená mrkev nebo jiná restovaná zelenina.

Zveřejněno 2. 3. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Králík na víně s provensálským kořením

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2lmv

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Králík na víně s provensálským kořením

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2lmv

Marie

Tématické fráze:
králík na víně s hořčicí, králík na provensálském koření, maso s provensálským kořením na červeném víně, kralik na vine a hortici, králík na česneku na víně, králík na víně a zelenině s kaší, králik na víně s bramborovou kaší, králík na spwnatu a červeném víně, bramborová kaše s jáhlami, divoký králík na víně

Suroviny:
králík, slanina anglická, máslo, hořčice plnotučná, víno červené, koření provensálské, česnek sušený, sůl

Přidat fotografie receptu