Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 786 kJ / 1 383 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,56 g |
| Tuky | 101,81 g |
| Vláknina | 22,02 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 3,43 g |
| Sůl | 8,30 g |
| Sacharidy | 46,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme mletú papriku. Vložíme rebrá, posypeme ich nakrájaným cesnakom, vložíme tymián, osolíme, podlejeme vodou a dusíme do polomäkka.
Krok 2: Potom pridáme narezané paradajky, papriky a kyslú kapustu aj so šťavou. Dusíme, kým mäso nie je mäkké.
Krok 3: Ešte z horúcich rebierok vytiahneme kosti.
Krok 4: Podávame s chlebom.
Zveřejněno 4. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí žebírka v kyselém zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v6Br
Moje poznámka
Jehněčí žebírka v kyselém zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v6Br
Nejnovější recepty
Opilcův kapr
Přidáno před 3 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 10 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 22 minutami
Nivové hvězdičky
80Katerina.M před 24 minutami
Medovníkové koule
Dechtochema před 25 minutami
Americké čokoládové krinkles
Dechtochema před 26 minutami
Škvarkové pagáče
Dechtochema před 27 minutami
Debrecínský guláš II
Fitulka před 1 hodinou
Domácí vánočka
Stellinkaa před 1 hodinou
Vánočka III
SenBri před 2 hodinami
Sýrové pečivo k posezení
Panova před 2 hodinami
Prejt na škvarkách,se zelím a bramborem
Klar98 před 2 hodinami
Tématické fráze:
skopové na zelí,
jehněčí žebírka,
jehneci na zeli,
skopové a kyselé zelí recepty,
jehněčí žebírka recepty,
jehneci rebra,
skopové maso s kapustou tejaja,
jehneci zebirka recept,
jehneci zeli,
skopove na kyselem zeli,
skopove s kyselym zelim,
recepty na jehneci se zelim,
skopové v zelí,
skopové v kyselém zelí,
jehněčí na zelím v troubě,
zapečena žebirka se zelim,
jehneci z kyselym zelím,
recept na jehněčí řebra,
skopove se zelim
Suroviny:
žebra,
cibule,
paprika sušená sladká,
rajče,
paprika,
zelí kysané,
česnek,
tymián,
sůl,
olej
Komentáře (2)