Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí žebírka v kyselém zelí

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 786 kJ /
1 383 kcal
Bílkoviny61,56 g
Tuky101,81 g
Vláknina22,02 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 3,43 g
Sůl8,30 g
Sacharidy46,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme mletú papriku. Vložíme rebrá, posypeme ich nakrájaným cesnakom, vložíme tymián, osolíme, podlejeme vodou a dusíme do polomäkka. Krok 2: Potom pridáme narezané paradajky, papriky a kyslú kapustu aj so šťavou. Dusíme, kým mäso nie je mäkké. Krok 3: Ešte z horúcich rebierok vytiahneme kosti. Krok 4: Podávame s chlebom.

Zveřejněno 4. 3. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí žebírka v kyselém zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v6Br

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí žebírka v kyselém zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v6Br

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

To by mi chutnalo, jehněčí /pro mě ještě lepší skopové <3 / s kyselým zelím je skvělá kombinace:-):yes:

Tématické fráze:
skopové na zelí, jehněčí žebírka, jehneci na zeli, skopové a kyselé zelí recepty, jehněčí žebírka recepty, jehneci rebra, skopové maso s kapustou tejaja, jehneci zebirka recept, jehneci zeli, skopove na kyselem zeli, skopove s kyselym zelim, recepty na jehneci se zelim, skopové v zelí, skopové v kyselém zelí, jehněčí na zelím v troubě, zapečena žebirka se zelim, jehneci z kyselym zelím, recept na jehněčí řebra, skopove se zelim

Suroviny:
žebra, cibule, paprika sušená sladká, rajče, paprika, zelí kysané, česnek, tymián, sůl, olej

Přidat fotografie receptu