Kuřecí prsa s kadeřavou kapustou
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 920 kJ / 698 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,31 g |
Tuky | 28,71 g |
Vláknina | 13,90 g |
Cholesterol | 143 mg |
Sodík | 1,40 g |
Sůl | 3,36 g |
Sacharidy | 34,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí prsa s kadeřavou kapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AEGz
Moje poznámka
Kuřecí prsa s kadeřavou kapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AEGz
Nejnovější recepty
Barevná vajíčka
Přidáno před 1 hodinou
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 5 hodinami
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 11 minutami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 25 minutami
Šlehačkový beránek
Petule123 před 1 hodinou
Čevabčiči do trouby
Terenees před 2 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 3 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 3 hodinami
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 3 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova před 3 hodinami
Luxusně nadýchaný velikonoční mazanec (Svěceník)
Pettyna před 4 hodinami
Tématické fráze:
kadeřavá kapusta recepty,
kuřecí prsa v kapustě,
kuřecí prsa a kapusta,
recept na kadeřavou kapustu,
kuřecí prsa recepty,
kadeřavá kapusta cervena,
pecene kure s kapustou prsa recepty,
recept kadeřavá kapusta,
kapusta kadeřavá recepty,
kadeřabá kapusta recepty,
kadeřavá kapusta recept,
recepty z kaderave kapusty,
kapusta kadeřavá recept,
recepty kaderava kapusta,
kapusta a kuřecí prsa
Suroviny:
prsa kuřecí,
šťáva citronová,
kůra citronová,
koření oregáno sušené,
sůl,
olej olivový,
kapusta,
paprika čerstvá červená,
chilli paprika čerstvá,
cibule,
vývar kuřecí
Komentáře