Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Treska na česnekovém másle s bylinkovou remuládou

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 234 kJ /
773 kcal
Bílkoviny111,26 g
Tuky32,58 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 417 mg
Sodík 660 mg
Sůl1,61 g
Sacharidy8,35 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Omyté filé pokapeme citronem, osolíme, opepříme a posypeme kmínem s nasekaným tymiánem. Necháme půl hodinky uležet. Krok 2: Rozehřejeme máslo s olejem a přidáme celý česnek. Hned k tomu přidáme porce ryby a opékáme společně s česnekem z každé strany cca 4-5 minut, podle velikosti masa. Krok 3: Hlídáme česnek, pokud začne tmavnout, vytáhneme ho. Hotovou rybu přendáme na nahřátý talíř a necháme minutku odpočinout. Krok 4: Remuládu připravme smícháním všech surovin. Rybu podáváme - jako já - s máslovou zeleninou nebo s vařenými brambory. Na talíři část ryby polijeme remuládou.

Zveřejněno 19. 3. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska na česnekovém másle s bylinkovou remuládou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mW5p

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska na česnekovém másle s bylinkovou remuládou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mW5p

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
treska recept, treska recepty, recept na tresku, treska na másle, treska na na tymiánu, recepty treska, recepty z tresky, treska na másle citron česnek, recept treska, teska na česnekovém másle, treska na másle recepty, pečená treska na zakysané smetaně, filé na česnekovém másle, morska treska s dijonskou omackou, zapecena treska s bylinkovym maslem, pošírovaný platýz, candát na česnekovém másle, candat s bylinkovou omackou, file na smetaně a tymiánu, recept na tresku jako řízek

Suroviny:
filet z tresky, máslo, olej, česnek, kmín celý, sůl, pepř, tymián čerstvý, citron, majonéza, smetana zakysaná, hořčice dijonská, cibule šalotka, petrželka zelená, tymián čerstvý, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu