Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Restovaná játra s tymiánem

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

janky3 janky3

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 3 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 588 kJ /
1 575 kcal
Bílkoviny91,00 g
Tuky114,80 g
Vláknina10,61 g
Cholesterol 2,54 g
Sodík 1,72 g
Sůl4,25 g
Sacharidy41,58 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli oloupeme a nakrájíme na půlkolečka. V pánvi na rozpáleném oleji osmažíme cibuli, na nudličky nakrájenou slaninu a plátky česneku. Přidáme očištěná (odblaněná) drůbeží játra a za stálého míchání opékáme. Po chvíli přidáme nakrájená rajčata, tymián, čerstvě mletý pepř a kečup. Necháme vydusit šťávu z rajčat a nakonec dochutíme solí. Krok 2: Podáváme s níže uvedenými přílohami a ozdobíme zeleninou. Krok 3: Přílohy: čerstvý chléb nebo pečivo, rýže, opečené brambory, vařené brambory, bramborová kaše, hranolky nebo rösti.

Zveřejněno 22. 3. 2017

Poznámka autorky janky3

Játra mohou být jakákoliv drůbeží. Dělala jsem z krůtích, kachních, kuřecích, jen ne z husích, z těch dělám paštiku. Vepřová a hovězí nejsou vhodná, jsou tužší. Zkoušela jsem to, ale nebylo to ono.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Restovaná játra s tymiánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NovK

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Restovaná játra s tymiánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NovK

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
restovaná krůtí játra, restovaná husí játra, kureci jatra s tymianem, restovane husi jatra, restovaná drubeží játra, restovaná játra, restovaná kuřecí játra na cibulce, restovaná hovězí játra, restované hovězí játra na cibulce, restovana jatra s hranolky, husí játra restovaná, restovana kachni jatra, kuřecí játra tymiánem, hovezi restovana jatra, játra na tymiánu, hovězí játra restovana, restovaná hovězí játra na cibulce, restovaná kuřecí játra, restovaná krutí játra na cibulce, restovaná vepřová játra

Suroviny:
slanina anglická, cibule, česnek, játra kuřecí, rajče, kečup sladký, olej olivový, pepř mletý, tymián, sůl

Přidat fotografie receptu