Kuřecí linguine s cizrnou a rajčaty
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 274 kJ / 1 977 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,74 g |
Tuky | 57,95 g |
Vláknina | 92,54 g |
Cholesterol | 174 mg |
Sodík | 396 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 165,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí linguine s cizrnou a rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gW3l
Moje poznámka
Kuřecí linguine s cizrnou a rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gW3l
Nejnovější recepty
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 9 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 9 hodinami
Koláč s květákem a šunkou
Přidáno před 9 hodinami
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 9 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 11 hodinami
Polský mazurek
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pomazánka se šunkou a vejci
adelaku před 7 hodinami
Štavnatá medium well panenka na česneku s bylinkami
ReceptyOdTondy před 7 hodinami
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Zuzkamo před 8 hodinami
Čočková polévka z červené čočky trochu jinak
Bubik001 před 8 hodinami
Jablkový perník
vera64 před 8 hodinami
Nakládané ředkvičky
Capri1412 před 8 hodinami
Pečené vepřové koleno
Kveta58 před 8 hodinami
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
VeraPra před 9 hodinami
Banánové vafle
PetrZappa před 9 hodinami
Kaše z ovesných vloček
PetrZappa před 9 hodinami
Tématické fráze:
linguine s kuřecím masem,
kuřecí s cizrnou,
linguine, kuřecí maso,,
cizrna recepty,
linguine s rajcaty a kuřecím masem,
kuřecí prsa s cizrnou,
linguini s kurecimi medailonky,
kureci maso s cizrnou rajcaty,
kuře s cizrnou červené víno
Suroviny:
prsa kuřecí,
olej olivový,
bobkový list,
víno červené,
těstoviny,
cibule,
cizrna,
rajče,
parmazán,
těstoviny,
sůl,
pepř,
rozmarýn
Komentáře