Suroviny
Porce: 2 - 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 896 kJ / 1 170 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,58 g |
Tuky | 41,85 g |
Vláknina | 29,03 g |
Cholesterol | 113 mg |
Sodík | 362 mg |
Sůl | 0,77 g |
Sacharidy | 70,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jelení kýta na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kWEr
Moje poznámka
Jelení kýta na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kWEr
Nejnovější recepty
Mandlové cupcaky s jarními květy
Přidáno před 5 hodinami
Řízečky z vepřové panenky
Přidáno před 6 hodinami
Citronová zmrzlina s tvarohem
Přidáno před 7 hodinami
Jarní polévka s krupicovými noky
Přidáno před 8 hodinami
Brokolice a květák v sýrovo-smetanové omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Polévka z jarních cibulek s mletým masem a arašídovým máslem
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem
kaminky před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Petissek před 2 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Kajin666 před 2 hodinami
Tvarohovo-mrkvová bábovka
Ucilu před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
jtrecepty před 3 hodinami
Výborné lasagne
jtrecepty před 3 hodinami
Kapusta od babičky
jtrecepty před 3 hodinami
Domácí kmínový chleba
Katerinakel před 3 hodinami
Krůtí roštěná
Dagemar před 5 hodinami
Květák pečený s bramborami a slaninou v jednom pekáčku
morovasarka před 7 hodinami
Tématické fráze:
jelení kýta na víně,
jelení kýta recepty,
jelen na víně,
jelení kýta,
jelení maso na víně,
jeleni kyta recept,
jeleni na vině,
jelení kýta na červeném víně,
jelení maso kýta recepty,
recept na jelení kýtu,
jeleni kyta na zelenině,
jeleni maso na červeném víně,
jelení kostky na víně,
jelení maso kýta recept,
jelenní kýta,
jelen na cervenem vine omacka,
recepty z jelení kýty,
jelen na vine recept,
recepty na jeleni na víně,
příprava jelení kyty
Suroviny:
cibule,
olej,
mrkev,
petrželka kořenová,
celer,
kýta jelení,
sůl,
protlak rajčatový,
cukr,
koření nové koření,
pepř,
česnek,
mouka hladká,
víno červené suché,
tymián,
bobkový list,
voda,
Komentáře