Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový tokáň

Hodnocení receptu je 4,6 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

manek380 manek380

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 981 kJ /
1 190 kcal
Bílkoviny105,20 g
Tuky63,59 g
Vláknina8,96 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 1,49 g
Sůl3,50 g
Sacharidy31,65 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na nudličky. Na sádle dorůžova osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme prolisovaný česnek, rajský protlak a podlijeme vínem. Krok 2: Přidáme nakrájené maso, osolíme, opepříme a přikryté poklicí na mírném ohni dusíme doměkka. Šťávu vydusíme na tuk a zaprášíme moukou. Promícháme. Krok 3: Chvíli restujeme a přidáme pokrájenou uzenou slaninu s nastrouhanými okurkami. Pokud je šťáva příliš hustá, zředíme ji podle potřeby vodou. Krok 4: Podáváme s bramborovou kaší nebo dušenou rýží.

Zveřejněno 4. 4. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřový tokáň

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XB48

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřový tokáň

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XB48

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
veprovy tokaň, vepřová tokán, tokáň recept, tokan, tokan z veproveho masa, plzensky tokan, tokáň vepřový, top recepty tokáň, recept na vepřový tokáň, vepřové tokáň, tokán recepty, vepřový tokáň, recept vepřový tokáň, veprovy tokan s ryzi, recept na tokán, vepřová plec tokáň, tokáň z vepřové plece, tokáň na pivu, vepřový tokáň recept, vepřový tokáň na pivě

Suroviny:
plec vepřová, cibule, česnek, protlak rajčatový, sůl, pepř mletý, slanina, okurky sterilované, víno bílé, mouka hladká, sádlo

Přidat fotografie receptu