Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Telecí ragú s mandlemi

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

gmptop gmptop

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 466 kJ /
2 502 kcal
Bílkoviny250,29 g
Tuky122,08 g
Vláknina49,14 g
Cholesterol 609 mg
Sodík 603 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy84,35 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso umyté a očištěné od blan, pokrájíme na kostky, dáme do mísy a silně zkropíme citronovou šťávou, zasypeme pepřem a osolíme. Odstavíme na zhruba půlhodinu. Krok 2: Mezitím nakrájíme cibuli na měsíčky. V hrnci na přepuštěném másle osmahneme cibuli, přihodíme maso, ve vývaru namočený šafrán. Restujeme, mírně podlijeme a necháme dusit za trvalého podlévání. Přidáme spařené a oloupané mandle. Krok 3: Společně dusíme ještě asi 30 minut. Hlídáme, aby se maso nerozdusilo a nebyla z toho mňaga. Nakonec přidáme petrušku a podáváme.

Zveřejněno 8. 4. 2017

Poznámka autora gmptop

Nehlídal jsem dostatečně a rozdusilo mi se. Některá jídla lépe nefotografovat :D

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Telecí ragú s mandlemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zgM5

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Telecí ragú s mandlemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zgM5

Marie

Tématické fráze:
smetanové telecí ragu, recepty na telecí ragů, kuřecí ragů s mandlemi, telecí ragú s hříbky

Suroviny:
kýta telecí, citron, mandle, cibule, máslo, sůl, pepř bílý, šafrán, vývar, vývar, sekaná

Přidat fotografie receptu