Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 564 kJ / 135 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,30 g |
Tuky | 14,85 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené brambory s vepřovým masem a moravankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BgmW
Moje poznámka
Pečené brambory s vepřovým masem a moravankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BgmW
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 17 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 18 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 19 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kmínový chleba
MaKaDuHa před 3 hodinami
Kuřecí vývar
MaKaDuHa před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Yennefer1 před 5 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 10 hodinami
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 10 hodinami
Banánová bábovka
Monika146 před 11 hodinami
Valašské frgály
Mili5 před 11 hodinami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 12 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 13 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 15 hodinami
Tématické fráze:
pečené brambory s masem,
veprove maso na moravance,
pecene brambory,
zapečené brambory s moravankou,
maso na moravance,
brambory pečené s masem v alobalu,
maso s moravankou,
francouzské brambory s moravankou,
vepřové na moravance,
brambory pečené s masem,
pečené maso s bramborem,
vepřová pečeně s bramborem,
pečené maso na moravance,
pečené maso s brambory,
maso pečené v alobalu,
pečené maso recepty,
pečené brambory recept,
kotlety s moravankou,
zapečené maso s moravankou,
recepty s moravankou
Suroviny:
sádlo,
brambory,
kmín celý,
moravanka,
maso vepřové,
cibule,
hořčice,
kečup sladký,
sůl,
pepř,
máslo
Komentáře (8)