Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roštěnka s cibulovým přelivem

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Angel 666 Angel 666

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie244 kJ /
58 kcal
Bílkoviny0,98 g
Tuky0,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 246 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy12,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plátky masa lehce naklepeme, osolíme a opepříme. V pánvi rozpálíme olej a maso po obou stranách opečeme. Hotové maso odložíme stranou do tepla. Krok 2: Na pánev po mase přidáme plátek másla a nadrobno nakrájenou cibuli. Cibuli smažíme a v okamžiku, když cibule už začíná zlátnout, zastříkneme Worcesterem, promícháme a odstavíme.
Na talíři maso doplníme cibulkovou omáčkou a podáváme s bramborovou přílohou a salátem.

Zveřejněno 11. 4. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Roštěnka s cibulovým přelivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kWpr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Roštěnka s cibulovým přelivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kWpr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Uložila jsem si a vyzkouším :-)

:-K:yes::yes::yes:

Elina: :-K:-K

Hmm, to je krása :-) :yes:

Jana Remkova: Jani, děkuji :-K:-K

Tématické fráze:
cibulovy preliv, cibulovy preliv na maso

Suroviny:
roštěná hovězí, sůl, pepř, máslo, cibule, omáčka worcesterová, olej

Přidat fotografie receptu