Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 817 kJ / 4 497 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,31 g |
Tuky | 148,32 g |
Vláknina | 26,70 g |
Cholesterol | 682 mg |
Sodík | 240 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 674,95 g |
Postup přípravy
Těsto svineme jako roládu a nakrájíme asi na 15 koleček.
Dortovou formu vymažeme tukem a kolečka naskládáme do formy řeznou stranou nahoru. Necháme ještě asi 15 minut kynout a pak pečeme při 180°C 30-40 minut. Krok 3: V hrníčku rozmícháme med s rumem a hotový horký koláč ihned potřeme medovou polevou. Necháme vychladnout a můžeme podávat.
Koláč je nejlepší čerstvý.
Zveřejněno 17. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Růžičkový koláč s medovou polevou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0jW3
Moje poznámka
Růžičkový koláč s medovou polevou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0jW3
Nejnovější recepty
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 13 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 13 hodinami
Koláč s květákem a šunkou
Přidáno před 14 hodinami
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 14 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 16 hodinami
Polský mazurek
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Měkké perníčky hned k jídlu
Romario před 1 hodinou
Jablkovo tvarohový řez
malami před 2 hodinami
Tvarohová pomazánka se šunkou a vejci
adelaku před 11 hodinami
Štavnatá medium well panenka na česneku s bylinkami
ReceptyOdTondy před 12 hodinami
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Zuzkamo před 13 hodinami
Čočková polévka z červené čočky trochu jinak
Bubik001 před 13 hodinami
Jablkový perník
vera64 před 13 hodinami
Nakládané ředkvičky
Capri1412 před 13 hodinami
Pečené vepřové koleno
Kveta58 před 13 hodinami
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
VeraPra před 13 hodinami
Tématické fráze:
la brioche,
rúžičkovy jablečny koláč,
děrovaný koláč s polevou,
růžičkový koláč kynutý,
koláč děrovany s čoko polevou,
jablkový růžičkový koláč,
jablečný ruzickovy koláč s jablky,
ruzickovy koláč s jablky,
jablečný koláč růžičkový,
buchta pudink a cukrová poleva
Suroviny:
mléko,
máslo,
vejce,
sůl,
mouka polohrubá,
cukr,
kůra citronová,
droždí,
máslo,
rozinky,
ovoce sušené,
skořice,
med,
rum
Komentáře