Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Beránkova žebírka z trouby (eintopf)

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Žebírka pokrájíme na menší kusy, potřeme je rozetřeným česnekem, osolíme a uložíme na noc do lednice. Krok 2: Na dno železného hrnce, (u nás litinový po tatínkovi), dáme sádlo, uložíme žebra, lehce podlijeme vodou a zakryté dáme péct do trouby (200°C). Během dušení ještě podléváme, je-li třeba. Krok 3: Asi po hodině mezi žebra přidáme kostky oloupaných brambor smíchané s obsahem plechovky, dosolené a okořeněné tymiánem a dodusíme doměkka. Před koncem můžeme poklici odkrýt a nechat maso zčervenat.

Zveřejněno 25. 4. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Beránkova žebírka z trouby (eintopf)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BGDo

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Beránkova žebírka z trouby (eintopf)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BGDo

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
zebirka z trouby, zebirka pásky, železné trouby, masový eintopf, eintopf žebra, fazole v rajské šťávě

Suroviny:
žebra, sádlo, brambory, fazole, sůl, česnek, tymián

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu