Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 672 kJ / 2 312 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,34 g |
Tuky | 131,45 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 783 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 247,81 g |
Postup přípravy
Krok 1: Smícháme všechny přísady na těsto. Těsto dáme na půl hodiny do lednice.
Z vychlazeného těsta uděláme váleček, který rozdělíme na kousky a z každého tvarujeme jednotlivé prsty. Nožem dotvoříme na prstech záhyby. Krok 2: Mandle rozkrojíme na polovic, přiložíme na prsty jako nehet a trošku přitlačíme, aby při pečení mandle nevypadla. Prsty položíme na plech vyložený papírem na pečení a pečeme po dobu 10 - 12 minut při 170 °C. Krok 3: Prsty necháme trochu vychladnout a dozdobíme čokoládou.
Z vychlazeného těsta uděláme váleček, který rozdělíme na kousky a z každého tvarujeme jednotlivé prsty. Nožem dotvoříme na prstech záhyby. Krok 2: Mandle rozkrojíme na polovic, přiložíme na prsty jako nehet a trošku přitlačíme, aby při pečení mandle nevypadla. Prsty položíme na plech vyložený papírem na pečení a pečeme po dobu 10 - 12 minut při 170 °C. Krok 3: Prsty necháme trochu vychladnout a dozdobíme čokoládou.
Zveřejněno 29. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Prsty čarodějnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kl08
Moje poznámka
Prsty čarodějnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kl08
Nejnovější recepty
Linecká srdíčka II
Přidáno před 12 hodinami
Rohlíčky s vůní skořice
Přidáno před 12 hodinami
Vepřová pečeně na minutku
Přidáno před 15 hodinami
Kolečka se slaným karamelem
Přidáno před 16 hodinami
Plněná vepřová svíčková v listovém těstě
Přidáno před 19 hodinami
Nugátové cukroví
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Melania Trumpová se v jídle hlídá. Celý den má na talíři jen zeleninu a ovoce, nesnáší sushi, ale neodolá smaženému kuřeti
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Knedlík z domácí pekárny
Zelnak před 18 minutami
Kapustový prejt
magdalenka před 1 hodinou
Dvojctihodné koláčky
bartonik před 1 hodinou
Máslové raženky (bulky)
Wanilor před 3 hodinami
Tvarohovo-jablečný kynutý koláč
Iwana666 před 10 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokoládou
Chmelova před 13 hodinami
Dvoubarevný piškot s polevou
Chmelova před 14 hodinami
Ošatkový chléb
monyss před 15 hodinami
Tmavé lněné rohlíky s kyškou
lecho před 16 hodinami
Tématické fráze:
pečení na čarodejnice,
co upéct na čarodějnice,
recepty na čarodějnice,
čarodejnice prsty,
prsty čarodějnice,
pečeme na čarodějnice,
jména čarodějnic,
recept čarodějnice prsty,
čarodějnice recepty,
carodejnice prsty recept,
nápady na čarodějnice,
čarodejnice pečení,
čarodějnická jména,
čarodějnice nápad,
jméno pro čarodějnici,
jméno čarodějnice,
recepty pro čarodějnice,
prsty na čarodějnice,
čarodějnice,
čarodějnice nápady
Suroviny:
mouka,
žloutek,
máslo,
cukr moučkový,
mandle,
čokoláda
Komentáře (22)