Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 146 kJ / 513 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,95 g |
| Tuky | 34,00 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 75 mg |
| Sodík | 83 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 7,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na nudličky a orestujeme nasucho na teflonové pánvi. Mírně podlijeme vývarem a dusíme. Hotové šťávy by měla být si 1 lžíce na porci.
Krok 2: Když je maso měkké, přidáme bylinky a ořechy, dosolíme a asi 2 minuty povaříme.
Zveřejněno 3. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí maso s ořechy a bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lWzj
Moje poznámka
Krůtí maso s ořechy a bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lWzj
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 20 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno před 21 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 2 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 9 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 11 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 11 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 11 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 11 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 12 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 13 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 13 hodinami
Tématické fráze:
krutí maso s bylinkami,
ořech krůtí masova,
krůtí maso recepty,
krůtí maso,
krůtí maso v ořechové omáčce,
maso s ořechy,
top recepty krůtí maso,
recept na krůti maso recepty,
krůtí maso recept,
maso s bylinkami
Suroviny:
maso krůtí,
ořechy vlašské,
bylinky,
vývar masový,
sůl
Komentáře (1)