Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sýrové bagety s celerovou natí

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 040 kJ /
2 400 kcal
Bílkoviny77,55 g
Tuky95,51 g
Vláknina13,68 g
Cholesterol 135 mg
Sodík 1,21 g
Sůl3,00 g
Sacharidy300,64 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ve vodě rozmícháme droždí a cukr, přidáme zbytek surovin a uhněteme těsto, které necháme dobře vykynout (asi hodinu). Krok 2: Hotové vytáhneme z mísy, propracujeme, rozdělíme a z každého kusu uděláme bagetu nebo večku. Krok 3: Necháme je nakynout na plechu, potřeme vejcem, můžeme šikmo ostrým nožem několikrát naříznout a dáme upéct do vyhřáté trouby (180-190°C / 20-25 min).

Zveřejněno 4. 5. 2017

Poznámka autorky cathleen

Pekárnománie -> www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sýrové bagety s celerovou natí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AEy9

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sýrové bagety s celerovou natí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AEy9

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
co s celerovou natí, maso s celerovou nati, co scelerovou nati, sýrová obložená bageta recept, priprava celerove nate, recept na bagety pekárnománie, recepty s natí celeru

Suroviny:
voda, cukr, droždí, sádlo, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká, sůl, sýr nastrouhaný, nať celerová

Přidat fotografie receptu