Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ořechové řezy se žloutkovou polevou

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

BaraK BaraK

Snadný

Doba přípravy Chvilinka

Chvilinka

Suroviny

Porce: 1 plech

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie27 314 kJ /
6 528 kcal
Bílkoviny100,63 g
Tuky375,65 g
Vláknina19,50 g
Cholesterol 1,91 g
Sodík 602 mg
Sůl1,96 g
Sacharidy676,49 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Smícháme všechny suroviny na těsto. Krok 2: Pečeme v předehřáté troubě na 150 stupňů dozlatova. (Ale pro jistotu to vždy ještě zkontroluji špejlí) Krok 3: Po dopečení utřeme žloutky s cukrem a ještě na teplou placku rozetřeme.

Jak na žloutkovou polevu - návod

Zveřejněno 6. 5. 2017

Poznámka autorky BaraK

Necháme ztuhnout a jíme! :D

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ořechové řezy se žloutkovou polevou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4ng7

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ořechové řezy se žloutkovou polevou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4ng7

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
ořechová buchta se žloutkovou polevou, ořechový řez se žloutkovou polevou, ořechový koláč se žloutkovou polevou, buchta se žloutkovou polevou, ořechová placka se žloutkovou polevou, ořechová buchta s žloutkovou polevou, ořechová buchta se žloudkovou polevou, oříšková buchta se žloutkovou polevou, placka se žloutkovou polevou, orechovy rez ze zloutkovou polevou, ořechové řezy, oříškové řezy se žloutkovým krémem, buchta s žloutkovou polevou, ořechová placka s žloutkovou polevou, žloutková rezy, ořechové se žloutkovou polevou, řez se zloutkovou polevou, ořechová placka na plech se žloutkovou polevou, orechova buchta se zloutkovym kremem, ořechový koláč s polevou

Suroviny:
máslo, cukr moučkový, mouka polohrubá, ořechy vlašské, prášek do pečiva, bílek, žloutek, cukr moučkový

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu