Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Staročeské kotlety

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

gallischek gallischek

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie346 kJ /
83 kcal
Bílkoviny2,48 g
Tuky1,57 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 2 mg
Sodík 486 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy13,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kotlety naklepeme, osolíme, okořeníme staročeským kořením a prudce opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji. Krok 2: Výjmeme a do výpeku dáme osmahnout drobně nakrájenou cibuli, namočené houby a sardelovou pastu. Chvili podusíme a podlejeme. Krok 3: Do šťávy vložíme osmažené kotlety a dusíme ještě půl hodiny. Podle potřeby ještě trochu podlijeme. Krok 4: Měkké kotlety vyjmeme, do šťávy vlijeme mouku rozmíchanou dohladka ve sklenici vody, chvíli povaříme a přeléváme přes maso. Krok 5: Jako přílohu podáváme knedlík, rýži, nebo brambory.

Zveřejněno 9. 5. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Staročeské kotlety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZElQ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Staročeské kotlety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZElQ

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
kotlety na štávě, kotlety na štávu, příprava kotlety, příprava kotlet, kotleta na stave, vepřové kotlety na staročeským koření, kotlety na prudko, vepřový kotlet po po staročesku, staročeský vepřový kotlet, recept na přípravu kotlety, recept jak udělat kotletu, staročeský vepřové kotlety, staročeská vepřové kotlety, staročeské koření v receptu, co udělat z kotlety, recept na přípravu kotlet, jak udělat měkou kotletu, kotleta na stavu, veprove na staroceskem koreni, staročeská kotleta-recept

Suroviny:
kotleta, sůl, koření staročeské, cibule, okurky sterilované, houby, pasta sardelová, mouka hladká, voda, olej

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu