Erbazzone z Emilia Romagna
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 523 kJ / 2 754 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,34 g |
Tuky | 115,91 g |
Vláknina | 34,66 g |
Cholesterol | 48 mg |
Sodík | 1,45 g |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 322,84 g |
Postup přípravy
Múku preosejeme do misy, pridáme droždie, zvyšnú vodu, slanú vodu a olej.
Masu vylejeme na pracovnú dosku, dôkladne miesime približne 10 -15 minút a následne necháme 2 hodiny kysnúť. Krok 2: Medzitým šalotku nakrájame na tenké plátky, okoreníme a mierne opražime na malom množstve oleja.
Len čo sa začne piesť, pridáme čakanku a cesnak a približne 20 minút podusíme. Krok 3: Vykysnuté cesto ešte pár minút premiesime a následne z neho vytvarujeme dva tenké pláty.
Jeden preložíme na plech vymazaný olejom, rozložíme naň vrstvu dusenej zeleniny, posypeme parmezánom, čiernym korením a prikryjeme druhým plátom cesta.
Vrch popicháme vidličkou, potrieme olivovým olejom a v rúre vyhriatej na 200 stupňov pečieme približne na 20 minút.
Zveřejněno 11. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Erbazzone z Emilia Romagna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w6M8
Moje poznámka
Erbazzone z Emilia Romagna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w6M8
Nejnovější recepty
Zapékané těstoviny se špenátem podle ČSN
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z mangoldu s cizrnou
Přidáno před 1 hodinou
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 4 hodinami
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 20 hodinami
Linecký talíř
Přidáno 6. 4. 2025 12:34
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno 6. 4. 2025 12:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Luxusní a rychlý makovník
nelinka62 před 8 minutami
Kroupová polévka s houbami
Gregusa před 1 hodinou
Bramborová polévka s medvědím česnekem
trdlo před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
gabikka před 4 hodinami
Jablečná bábovka
Dagemar před 5 hodinami
Salát z červené řepy
Radka61 před 5 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 7 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 15 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 15 hodinami
Tématické fráze:
recept na patenty,
katalánská čekanka
Suroviny:
mouka hladká,
voda,
droždí,
olej olivový extra virgin,
sůl hrubozrnná,
čekanka,
cibule šalotka,
česnek,
parmazán,
olej olivový extra virgin,
pepř
Komentáře (10)