Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomalu pečený vepřový bok s chilli

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

terezicka1 terezicka1

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 596 kJ /
4 923 kcal
Bílkoviny219,18 g
Tuky445,61 g
Vláknina3,92 g
Cholesterol 690 mg
Sodík 891 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy8,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Bůček osolíme, opepříme, potřeme chilli pastou a posypeme bylinkami. Kůži nařízneme do mřížky.
Brambory nakrájíme na silnější plátky. Krok 2: Připravíme pekáč, do kterého dáme brambory, sůl, pepř, bobkový list, nové koření, promáčknuté stroužky česneku a na čtvrtinky pokrájenou cibuli. Krok 3: Bůček dáme na mřížku do trouby a pod ni pekáč, kde jsou brambory a kam bude odkapávat šťáva z masa. Krok 4: Brambory lehce podlijeme vodou nebo vývarem.
Pečeme v troubě aspoň 3 hodiny na 160°C.
Servírujeme vše společně s nakrájeným masem.

Zveřejněno 11. 5. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomalu pečený vepřový bok s chilli

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZEq5

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomalu pečený vepřový bok s chilli

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZEq5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
peceny veprovy bok, pomalu peceny veprovy bok, pečený vepřový bok recepty, pečený vepřový bok s kostí, pečeny vepřový bok recept, pečený vepřový bok bez kosti, pečený bok recept, pečený bok, vepřový bok recepty, pomalu pečený bok, veprovy bok pečený, veprovy bok v troube na bramborách, pečený bok s kůží, peceny veprovy bok s kuzi, pečený bok s s kůží, vepřový bok recept, vepřový bok, vepřové bok peceny, pečený vepřový bok top recept, pečený vepřový bůček

Suroviny:
bok vepřový, sůl, pepř, rozmarýn, tymián, kmín drcený, koření nové koření, česnek, cibule červená, chilli paprika čerstvá, brambory

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu