Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lehké zákysové řezy se šmakounem

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

anicka123

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 24

24

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 650 kJ /
3 980 kcal
Bílkoviny138,10 g
Tuky138,50 g
Vláknina40,30 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 6,00 g
Sůl2,50 g
Sacharidy525,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve smícháme všechny suché suroviny. Krok 2: Šmakoun rozlámeme a rozmixujeme tyčovým mixerem s acidofilním mlékem a přilijeme k suché směsi. Promícháme a vylijeme na plech vyložený pečícím papírem. Krok 3: Pečeme ve vyhřátě troubě na 175 st. cca 25 minut.
Vychladlé můžeme po upečení rozkrojit a naplnit povidly, potřít povidly i navrchu a ozdobit vlašskými ořechy.

Zveřejněno 15. 5. 2017

Poznámka autorky anicka123

Energetická hodnota na 1 porci: 679 kJ

Bílkoviny (g): 5.7, Tuky (g): 5.8, Sacharidy (g): 21.6 SAFA (g): 1.2 Cukry (g): 6.8 Vláknina (g): 2.3

Povidla a ořechy nejsou započítány ve výživových hodnotách .

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lehké zákysové řezy se šmakounem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y4PE

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lehké zákysové řezy se šmakounem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y4PE

Marie

Tématické fráze:
šmakoun recepty, lehké řezy, lehké ořechové řezy nejlepší recepty, zakysova buchta, meruňkový koláč z acodofilnim, acidofilní řezy, peceme se smakounem, nejlepší lehké řezy, koláč z acidofilní no mleka, řezy že smakouna, recepty ze šmakouna, recepty z broskvového šmakouna, jablečné řezy s bílkovin krustou, lehke orechove rezy, orechove rery lehke, kakaový koláč s acidofilním mlékem, řezy z acidofilního mléka, lehke receptyna menu

Suroviny:
šmakoun, mouka špaldová hrubá, mouka, kakao holandské, cukr třtinový, mléko acidofilní, olej řepkový, koření do perníku, soda jedlá, voda, povidla švestková

Přidat fotografie receptu