Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 963 kJ / 1 903 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,80 g |
Tuky | 170,10 g |
Vláknina | 34,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 72 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 60,50 g |
Postup přípravy
Výborná, rychlá dobrota.
Zveřejněno 27. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
RAW koláč z černého rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Eg80
Moje poznámka
RAW koláč z černého rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Eg80
Nejnovější recepty
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 4 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 8 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 9 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 11 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 1 hodinou
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 2 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 2 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 6 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 7 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 7 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 8 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 8 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 10 hodinami
Tématické fráze:
koláč s černým rybízem,
cerny rybiz kolac,
kolac z rybizu,
koláč černý rybíz,
cerny rybiz kolac recept,
koláče z rybízu,
raw rybízový koláč,
bublanina z černého rybízu,
černy rybízový koláč,
koláč z černého bezu,
kolač s rybízu,
černý rybíz recepty,
černý rybíz koláče,
raw koláč,
raw rybíz,
recept na koláč z rybízu,
kolač z černym rybizem,
cerny kolac,
rybiz kolac,
kynutý koláč z černého rybízu
Suroviny:
semínka slunečnicová,
karob,
cuketa,
agáve,
rybíz černý,
kokos strouhaný
Komentáře