Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zabijačkové zelí

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

gallischek gallischek

Snadný

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 408 kJ /
1 293 kcal
Bílkoviny126,32 g
Tuky18,56 g
Vláknina42,24 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 8,28 g
Sůl20,50 g
Sacharidy69,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na malé kostičky. Na sádle necháme zesklovatět nakrájenou cibuli, přidáme pálivou papriku, maso, osolíme, opepříme, přidáme 5 bobulí jalovce a ve vývaru skoro do měkka maso udusíme. Krok 2: Potom přidáme nakrájené zelí a pomalu dodusíme doměkka. Na závěr přidáme utřený česnek a vlijeme pálenku. Krok 3: Podáváme s knedlíkem.

Zveřejněno 31. 5. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zabijačkové zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y4wP

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zabijačkové zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y4wP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

díky za připomínku, doplněno ;-)

Možná by bylo dobře do surovin doplnit ten vývar ;-)

Tématické fráze:
zabíjackové recepty, zabiackove zeli, zabijackove kysané zelí, zabíječkové zelí, zabijačkové maso v zelí, zabijačková krkovice recept, zabíjačkove maso se zelim, zabijckove kysané zelí, zabojackove zeli

Suroviny:
kýta vepřová, cibule, zelí kysané, paprika sušená pálivá, jalovec, česnek, pálenka, pepř, sůl, sádlo, vývar masový

Přidat fotografie receptu