Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí řízek, obalený v kypré strouhance

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Anna Kocikova Anna Kocikova

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 718 kJ /
889 kcal
Bílkoviny43,24 g
Tuky26,98 g
Vláknina8,60 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 1,55 g
Sůl3,64 g
Sacharidy113,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rohlíky nakrájíme a rozmixujeme na strouhanku. Krok 2: Řízky naklepeme přes potravinářskou folii a posypeme solí a česnekem.
Obalíme je v mouce, protáhneme osolenými rozšlehanými vejci a poté v kypré strouhance, kterou lehce rukou k řízkům přitlačíme. Krok 3: Obalené řízky pozvolna smažíme v rozehřátém přepuštěném másle, cca 8 minut z každé strany. Krok 4: Podáváme s vařenými brambory, lehce polité rozpuštěným máslem a posypané nakrájenou pažitkou.

Zveřejněno 5. 6. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí řízek, obalený v kypré strouhance

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qEQG

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí řízek, obalený v kypré strouhance

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qEQG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Všem díky:-KTeď jsem si sama sobě udělala chuť(ale maso je v mrazáku)...:-D

<3<3:yes::yes:

:-K:yes::yes::yes:

<3Krasny rizecek,hned bych si kousek ukrojila.Dlouho jsme kureci rizky nemeli,musim napravit.:-K:yes::yes:

Tématické fráze:
jak obalit rizek, jak obalit rizky, obálení řízků, obalene rizky do mrazaku, obalený řízek, jak nejlepe obalit rizky, obalene řizky, jak obalit kuřecí řízky, řízky do mrazáku, strouhanka na řízky, postup obalení řízků, obalení řízek, řizek obaleny, řizky obalene, kuřecí rizek doba smažení, řízky ve strouhance, obaleny rizek do mrazaku, jak nejlepe obalit rizek, obalení řízky, jak nejlepe obalit ryzky

Suroviny:
kuře čtvrtky, sůl, česnek granulovaný, mouka hladká, rohlík, vejce, ghee

Přidat fotografie receptu