Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bagetky na plnění

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 625 kJ /
2 300 kcal
Bílkoviny62,98 g
Tuky45,25 g
Vláknina19,46 g
Cholesterol 32 mg
Sodík 6,41 g
Sůl16,00 g
Sacharidy400,58 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: K hotovému prefermentu přidáme zbytek surovin a uhněteme těsto, které necháme asi hodinu vykynout. Krok 2: Vykynuté vytáhneme z mísy na stůl, lehce propracujeme, rozdělíme na 4 díly a z každého uděláme bulku, kterou necháme asi 10 minut odpočinout. Pak vytvarujeme bagety, uložíme je na plech – můžeme lehce naříznout a necháme vykynout. Krok 3: Potřeme vodou a upečeme ve vyhřáté troubě (190°C/25-30 min).

Zveřejněno 9. 6. 2017

Poznámka autorky cathleen

Bagetky jsou lehounké, pružné, s pevným povrchem a hezky děrovanou střídou. Po vychladnutí je možné je rozříznout, naplnit pomazánkou, zeleninou a sýrem (příp.šunkou), zabalit do potravinářské fólie a uložit do lednice.

Pekárnománie -> www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bagetky na plnění

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VD7M

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bagetky na plnění

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VD7M

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

nestačím sa diviť, čo všetko vyrobíš z múky...:-8

Krásné - jak jinak ;-):-):yes:

Jsou perfektní :yes:

Tématické fráze:
plnění baget, plneni bagety, plněná bageta recept, plněni na bagety, jak naplnit bagetu, recepty na plnění bagety, plneni bageta, jak naplnit bagety, jak hezky naplnit bagetu, jak zabalit bagetky, příprava plneni baget, tepla bageta se syrem, recept na šunkové bagetky, teple jidlo k bagetě

Suroviny:
voda, mouka hladká, droždí, voda, sádlo, cukr, sůl, mouka žitná chlebová, mouka hladká, droždí

Přidat fotografie receptu