Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Johančino tajemství (jednoduše)

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Martinka40 Martinka40

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: 2-3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 986 kJ /
1 431 kcal
Bílkoviny326,20 g
Tuky14,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 770 mg
Sodík 770 mg
Sůl1,96 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve dáme na pekáč či plech trochu oleje a na něj hranolky (trvají v troubě déle) a pečeme podle návodu na obalu. Krok 2: Kuřecí prsa omyjeme a rozkrojíme každé na dva tenčí plátky. Posypeme z každé strany kořením - já dávám nejdříve pepř, potom sůl (maličko), vegetu, kari a gril. koření. Na pánvi necháme rozehřát máslo a trochu oleje, do něj pak vložíme plátky a necháme je pozvolna smažit, můžeme i přikrýt pokličkou. Asi po 10 minutách, kdy jsme už jednou maso obraceli, podlijeme ho asi půlkou šťávy z plechovky broskví. Krok 3: Dále můžeme při smažení masa udělat i broskve. Do menšího hrnku či pánvičky dáme rozehřát máslo a něm děláme broskve asi 10 minut. Krok 4: Když je vše hotové servírujeme - dva plátky masa, na každý z nich plátek broskve, nakonec plátek sýra, polijeme šťávou z masa a přidáme hranolky. Krok 5: Můžeme k tomu dát tatarskou omáčku. Já dělám domácí: majolka - kyselá okurka - kousek normální okurky (hadovky) - malá cibule na opravdu drobno nakrájená - čtvrt lžičky hořčice - pepř - vegeta.

Zveřejněno 20. 6. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Johančino tajemství (jednoduše)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BMnJ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Johančino tajemství (jednoduše)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BMnJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Jestli se Vám něco nelíbí tak to vařit a ani komentovat nemusíte. Nám to mooooc chutná! :-p:-p Váš názor mě absolutně nezajímá :-)

kuře s broskví a eidamem je snad největší humáč co česká gastronomie kdy vyprodukovala :no: 8-(

pepa: Milej pepo,polib si sedinku. Když se ti to nelíbí (nechutna) tak to nekomentuj. Za mě taky za 1 moc dobré a rychlé.:-K

Tématické fráze:
johančino tajemství recept, recept na johančino tajemství, recept johančino tajemství, jidlo johancino tajemstvi, johančino tajemství, johančno tajemství z kuřecího masa, johancino tajemstvi recepty, johančino tajemství v troubě recept, recept-cipiskovo tajemství, recept johabčino tajemství, recept johančino tajemstv í, johancinou tajemstvi recepty, recept na cipískovo tajemství, dáme jídlo johančino tajemství, kureci johancino zajemstvi, johancino kure, co udělat z broskví, recepty-johančino kuře z broskví, johačino tajemství recept, něj recept

Suroviny:
broskve, prsa kuřecí, máslo, hranolky, koření grilovací, pepř, sůl, koření kari, olej, sýr

Přidat fotografie receptu