Jehněčí plíčky se žampiony nakyselo
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 487 kJ / 1 072 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,36 g |
Tuky | 33,66 g |
Vláknina | 17,55 g |
Cholesterol | 978 mg |
Sodík | 792 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 106,45 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 6. 2017 19:17
24. 6. 2017 11:05
24. 6. 2017 07:16
23. 6. 2017 18:50
23. 6. 2017 18:17
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí roládky s baby špenátem, vejcem a párkem
Přidáno před 8 hodinami
Treska po mlynářsku s třepanými bramborami
Přidáno před 14 hodinami
Vaječná pomazánka s vejci a křenem
Přidáno před 14 hodinami
Kedlubnová máslová polévka s hráškem
Přidáno před 16 hodinami
Rajčatový chleba
Přidáno 7. 6. 2024 11:52
Lilek tří barev
Přidáno 7. 6. 2024 10:33
Právě bylo uvařeno:
Smažený květák bez vaření
Jurkano uvařila před 1 hodinou
Vepřová játra - luxusní
Fitulka uvařil před 2 hodinami
Cukrářské jablečné řezy
Fitulka uvařil před 2 hodinami
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní
malirka1 uvařil před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
sweeddy uvařila před 3 hodinami
Meruňkový koláč z tvarohového těsta
sommde uvařil před 4 hodinami
Placky plněné kuřecím masem (domácí tortilla)
Jan Nemec uvařil před 4 hodinami
Levná a rychlá bublanina
mischelinka uvařila před 4 hodinami
Mokrý koláč s ovocem
Matea uvařila před 5 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
faluska uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pličky jehněčí jehněčí plíčka-recept žampiony na kyselo jehněči plička na žampionech jehněčí plíčky plíčka na smetaně se žampiony jehneci se zampiony jehněčí plíčka na smetaně plyčky plíčky na smetaně na kyselo pličky na kaselo jehněčí plyčky
Suroviny: plíčka jehněčí, žampióny, cibule, paprika, smetana, solamyl, pasta kari zelená, olej, sůl, rajče, majoránka, bobkový list, cukr, ocet, kuskus, olej
Jehněčí plíčky se žampiony nakyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9zp3
5 názorů