Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 091 kJ / 1 695 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,63 g |
Tuky | 53,68 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 10 mg |
Sodík | 3,43 g |
Sůl | 8,48 g |
Sacharidy | 248,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ve vodě rozpustíme cukr a droždí, přidáme všechny ostatní suroviny a uhněteme těsto, které necháme vykynout.
Krok 2: Vykynuté těsto propracujeme, vyválíme, potřeme vejcem a nakrájíme na proužky, které přeneseme na plech – pokud máme, můžeme uložit příčně na bagetový plech (a tak upečeme hrbaté tyčky).
Krok 3: Po nakynutí posypeme semínky nebo i hrubou solí a upečeme ve vyhřáté troubě (200°C).
Zveřejněno 29. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrbaté tyčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vMmr
Moje poznámka
Hrbaté tyčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vMmr
Nejnovější recepty
Segedínský závitek
Přidáno před 5 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 5 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 5 hodinami
Chalupářská játra
Přidáno před 5 hodinami
Jarní ptáček
Přidáno před 6 hodinami
Cuketové rizoto s medvědím česnekem, sušenými rajčaty a čedarem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 44 minutami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 3 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 3 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 3 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 5 hodinami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 5 hodinami
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 6 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 6 hodinami
Americké čokoládové cookies
SofieA před 6 hodinami
Tématické fráze:
tyčky z taveného sýra,
slané tyčky z taveného sýra,
tyčky z taveného sýra recepty,
bagetoví plech
Suroviny:
voda,
cukr,
droždí čerstvé,
sýr tavený,
olej,
mouka hladká,
sůl
Komentáře (3)