Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 071 kJ / 2 407 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,98 g |
Tuky | 259,16 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 200 mg |
Sůl | 0,61 g |
Sacharidy | 9,55 g |
Postup přípravy
Téměř okamžitě máme hotovou hustou majolku. Krok 2: Do nádoby přidáme všechny zbylé suroviny (kromě cibule), zeleninu nakrájenou na menší kousky a znovu mixujeme - majolka lehce zřídne. Proto za stálého mixování přidáváme zbytek oleje, až do opětovného zhoustnutí.
Zcela nakonec do tatarky vhodíme cibuli a už jen krátce rozmixujeme - dlouhým mixováním by zhořkla. Krok 3: Uchováváme dobře uzavřené v lednici.
Zveřejněno 30. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarská omáčka se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DOwB
Moje poznámka
Tatarská omáčka se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DOwB
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 10 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 16 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 18 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 18 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 21 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 8 hodinami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 9 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 10 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 10 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 11 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 12 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 12 hodinami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 12 hodinami
Banánová buchta - hrnková
gahim před 12 hodinami
Miliónová polévka
Fitulka před 12 hodinami
Tématické fráze:
těstoviny s tatarskou omackou,
houbová omáčka místo tatarky,
tatarska omacka s chilli,
omačka na těstoviny z Majolky®,
domaci tatarska omáčka z porkem,
domaci paliva tatarska omáčka,
priprava tatarske omacky,
tatarské omáčky s feferony,
domácí tatarská omáčka kořenova zelenina,
tatarská omáčka,
Majolka® s kyselou okurkou,
tatarská pálivá kuchyně,
zelenina s tatarkou recept,
tatarská omáčka zbytky,
tatarska omacka s porkem,
hříbková omáčka lžíce hořčice,
tatarská omáčka bez oleje,
rajcatova calamady
Suroviny:
vejce,
olej,
sůl,
hořčice plnotučná,
cukr,
ocet,
omáčka worcesterová,
zelenina nakládaná,
cibule
Komentáře (1)