Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maďarské pikantní plátky podle Petra Novotného

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Angel 666 Angel 666

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie347 kJ /
83 kcal
Bílkoviny2,98 g
Tuky0,51 g
Vláknina5,52 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy15,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vykostěné plátky musí být silné jen asi 0,5 cm, lehce je naklepeme, opepříme, osolíme. Silně potřeme česnekem utřeným se solí. Vložíme do misky a zalijeme mlékem. Necháme v chladu proležet do druhého dne. Krok 2: Potom maso lehce osušíme ubrouskem. Smícháme polohrubou mouku s paprikou a špetkou tymiánu. V této směsi plátky masa obalíme. Na rozpáleném oleji krátce opečeme z každé strany.

Zveřejněno 10. 7. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Maďarské pikantní plátky podle Petra Novotného

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y47w

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Maďarské pikantní plátky podle Petra Novotného

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y47w

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (4)

<3Moc pekne:-K:yes:

jemmy: děkuji :-K:-K

Krásné jídlo, krásná fotka :yes:

janka: moc děkuju :-K:-K

Tématické fráze:
recepty petra novotneho, maďarský vepřový plátek, madarská kotleta, madarske kotlety, madarsky platek, segedínský guláš petr stupka, recept na madarskou kotleta, petr novotný recepty, pikantní vepřové plátky maďarské, tokáň podle petra novotného, kuchařka petra novotného, gulas podle petra novotný, recepty podle petra novotneho, recepty petr novotný, madarský vepřové kotlety, recepty novotný, pikantní maďarské kotlety, vepřový plátek madarsky, tokán recepty podle petra novotného, skládané vepřové plátky

Suroviny:
kotleta vepřová, sůl, pepř, tymián, česnek, mléko, paprika sušená sladká, mouka polohrubá, olej

Přidat fotografie receptu