Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grilovaný plněný karbanátek

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 216 kJ /
769 kcal
Bílkoviny111,86 g
Tuky29,49 g
Vláknina6,65 g
Cholesterol 586 mg
Sodík 365 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy12,79 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli a česnek nasekáme na jemno. Mleté maso smícháme s tvarohem, vejcem, cibulí, česnekem, bylinkami a kořením. Maso důkladně prohněteme. Krok 2: Ze směsi utvoříme slabší placku, poklademe ji tenkými plátky Hermelínu a zakryjeme další plackou. Maso k sobě pořádně přitlačíme, hlavně okraje a potřeme olejem. Krok 3: Rozehřejeme grilovací pánev a maso opékáme z každé strany 5-6 minut. Ihned podáváme s chlebem grilovanou zeleninou a oblíbeným dipem.

Zveřejněno 19. 7. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Grilovaný plněný karbanátek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BME2

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Grilovaný plněný karbanátek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BME2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (3)

<3<3Neopakuji se,ale proste super:-D:-K:yes:

Opět pěkný recept:yes:. A co to dát na gril:-? Když se na grilu nerozpadne hamburger , tak karbanátek by měl taky vydržet, co:-?

bystrouska: Určitě ano, jen dnes se negriluje:-( tak byla grilovací pánev...:-D A děkuji..;-);-):-K

Tématické fráze:
plněné karbanátky, plneny grilovany hermelin, karbanátek recept, recepty karbanátky, recepty na karbanátky na grilovací na pánvi, plněný karbanátek zeleninou, plnene karbanatky na gril, plněné karbanátky recept, plněne karbenatky, grilovaný plněný hermelín, plněný karbanátky

Suroviny:
maso vepřové mleté, cibule, tvaroh měkký, vejce, česnek, strouhanka, koření oregáno, majoránka, sůl, pepř, kmín mletý, sýr hermelín, olej

Přidat fotografie receptu