Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněná krkovička s masovou směsí

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

gallischek gallischek

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 727 kJ /
2 564 kcal
Bílkoviny293,40 g
Tuky127,56 g
Vláknina17,20 g
Cholesterol 860 mg
Sodík 2,48 g
Sůl5,60 g
Sacharidy42,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mleté maso vymícháme s vínem, solí, kmínem, pepřem a česnekem. Krok 2: Krkovičku vykostíme a rozřízneme na velký plát, který naklepeme, osolíme, posypeme jemně nasekanou cibulí a potřeme masovou směsí. Krok 3: Středem položíme klobásu, přihrneme směs a upevníme masem. Omotáme nití. Krok 4: Pevně stočíme a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi hodinu. Krok 5: Před podáváním nakrájíme na plátky.

Zveřejněno 28. 7. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněná krkovička s masovou směsí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jwBY

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněná krkovička s masovou směsí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jwBY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
masová směs z krkovicky, plněna krkovička, čabajkové klobásky recept

Suroviny:
krkovice vepřová, česnek, maso hovězí mleté, víno bílé, cibule, klobása, sůl, pepř čtyř barev, kmín drcený

Přidat fotografie receptu