Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cizrnovo-fazolová pánev podle Eduarda

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

lukee lukee

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 600 kJ /
860 kcal
Bílkoviny6,43 g
Tuky84,77 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,61 g
Sůl4,00 g
Sacharidy15,85 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na pánvi osmahneme cibuli a slaninu. Po osmahnutí přidáme papriku, fazole a cizrnu i s nálevem a necháme 5 min. podusit. Krok 2: Do podušené směsi přidáme česnek, provensálské koření a kečup -> podle chuti. Krok 3: Na závěr přiostříme čili papričkou podle toho, kdo jak má rád pálivé.
Můžeme podávat posypané sýrem.

Zveřejněno 5. 8. 2017

Poznámka autora lukee

Instagram -> @vsechnojidlo

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cizrnovo-fazolová pánev podle Eduarda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pwl2

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cizrnovo-fazolová pánev podle Eduarda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pwl2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
cizrnovo fazolovy gulas, cizrnovo fazolový salat, fazolová pánev, fazolovo cizrnova kase, cizrnovofazolový salát recept, cizrnovo fazolové karbanátky, cirnovofazolovy salát recept, cizrnovo-fazolový salát recepty, cizrnovo -fazolový guláš, cizrnovo fazolovej guláš, cizrnovofazolový fazolový salát

Suroviny:
cibule, slanina anglická, paprika čerstvá žlutá, fazole, cizrna, kečup sladký, koření provensálské, česnek,

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu