Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 518 kJ / 2 036 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,68 g |
Tuky | 34,80 g |
Vláknina | 18,26 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 363,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obyčejné bagetky s prefermentem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YJBW
Moje poznámka
Obyčejné bagetky s prefermentem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YJBW
Nejnovější recepty
Polévka z rybího filé s koprem
Přidáno před 1 hodinou
Krémová rybí polévka se smetanou
Přidáno před 1 hodinou
Rybí polévka Halászlé
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí steak s pečenou řepou
Přidáno před 4 hodinami
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 6 hodinami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Čech na výletě v Dubaji ochutnal virální dubajskou čokoládu: Prozradil nám, kolik za ni zaplatil i jestli stojí za ten humbuk kolem
Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Luxusní štědrovečerní večeře pro zdravý spánek
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenátová polévka se smetanou
Jasek před 1 hodinou
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 5 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 5 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 7 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 8 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 8 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 10 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 23 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. 20. 11. 2024 20:51
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. 20. 11. 2024 20:51
Tématické fráze:
celozrnné bagety s prefermentem,
obycejna bagata recept,
sezamove bagetky s prefermentem,
obycejne mírné
Suroviny:
voda,
mouka hladká,
droždí čerstvé,
voda,
olej,
sůl,
cukr,
mouka hladká,
mouka chlebová pšeničná,
mouka žitná chlebová,
droždí
Komentáře (4)