Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koláč mlsného zahradníka

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 452 kJ /
1 303 kcal
Bílkoviny36,25 g
Tuky51,01 g
Vláknina14,34 g
Cholesterol 48 mg
Sodík 1,00 g
Sůl2,45 g
Sacharidy167,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: K vykvašenému rozkvasu přidáme všechny ostatní suroviny a vymícháme volnější těsto, které (zakryté proti osýchání) necháme v teple kvasit asi 1-2 hodiny. Krok 2: Těsto urovnáme do vymazané remosky, posypeme semínky a znovu necháme kynout v teple asi hodinu.
Pak upečeme – přibližně 30-35 minut.

Zveřejněno 6. 8. 2017

Poznámka autorky cathleen

Kombinace celer – Niva (dá se nahradit – obměnit třeba mrkví a ementálem, popř. použít kteroukoliv oblíbenou zeleninu), obyčejný i zlatý len na povrchu při jídle pěkně chřoupou, koláč je i druhý den vlahý, měkký, pružný, neoschlý.

Pekárnománie -> www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Koláč mlsného zahradníka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3q09

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Koláč mlsného zahradníka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3q09

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (4)

:yes::yes::-K

<3:yes:

To je krása :yes::yes:

Slané koláče máme moc rádi, ukládám :yes:

Tématické fráze:
žitná mouka chlebová recepty, koláč z nivy, příprava kvásku na koláč

Suroviny:
kvas žitný, mouka žitná chlebová, voda, voda, olej, celer strouhaný, sýr niva, sůl, mouka hladká

Přidat fotografie receptu