Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Těstoviny se zelím a gothajem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

DanulaMat

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Zelí dáme do hrnce nebo do vysoké pánve, podlijeme vodou, přikryjeme pokličkou a necháme dusit do změknutí (dle potřeby přidáváme trošku vody, aby se zelí nepřipálilo). Měkké zelí podle chuti lehce ochutíme cukrem. Krok 2: Mezitím, co se zelí dusí, nakrájíme a osmažíme cibuli, přidáme prolisovaný česnek, na kostky nakrájený gothaj a restujeme, dokud salám nepustí šťávu. Krok 3: Potom vše smícháme dohromady, osolíme, opepříme a znovu promícháme.

Zveřejněno 6. 8. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Těstoviny se zelím a gothajem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4rDk

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Těstoviny se zelím a gothajem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4rDk

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
zapečené těstoviny s gothajem, šunkofleky s gothajem, recepty s gothajem, halusky s gothajem, zapekane testoviny s godhajem, zapecene testoviny z gothajem, zapecene testoviny s gothajem recept, testovinový salát s gothajem, recepty z gothajem, obed s godhajem, těstoviny zapečené s gothajem, cibule zelí na těstoviny, gothaj s testovinama, těstovinový salát s gothajem recepty, zapečené těstoviny s godhajem, recept z godhajem, recept s gothajem, recept na zapečené těstoviny s gothajem, recept - šunkofleky s gothajem, těstoviny s godhajem a zelí

Suroviny:
těstoviny, olej, cibule, česnek, salám gothaj, zelí, cukr, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu