Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 166 kJ / 2 908 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 179,88 g |
Tuky | 56,10 g |
Vláknina | 132,18 g |
Cholesterol | 75 mg |
Sodík | 158 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 358,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno, papriky a rajčata necháme ve větších kouscích. Žebírka nakrátíme na menší kousky (porce).
Krok 2: Na oleji zpěníme cibuli, pak i česnek, přidáme papriky, rajčata, pasírovaná rajčata a feferonky a asi 10 minut dusíme.
Krok 3: Přidáme mletou papriku, kousky žebírek, vše osolíme, pokud je třeba, tak i podlijeme a dusíme doměkka.
Krok 4: Vsypeme fazole, dolijeme horkou vodou tak, aby bylo vše ponořené a ještě asi 15 minut dusíme. Dosolíme, opepříme a podáváme s rýží.
Jídlo by mělo být pálivé.
Jídlo by mělo být pálivé.
Zveřejněno 3. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazole s jehněčími žebírky (Kuru fasulye)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KoDR
Moje poznámka
Fazole s jehněčími žebírky (Kuru fasulye)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KoDR
Nejnovější recepty
Špenátové karbanátky s tofu
Přidáno před 5 hodinami
Aspiková vajíčka
Přidáno před 6 hodinami
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 16 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 21 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno 10. 4. 2025 09:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karlovarské knedlíky I
trdlo před 1 hodinou
Pohankové karbanátky se sýrem
el.mencl před 2 hodinami
Čevapčiči III
el.mencl před 2 hodinami
Pomazánka z červené čočky
Mari20 před 3 hodinami
Těstoviny "Mac&cheese" s brokolicí
pavlina.simr před 4 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Kaill před 5 hodinami
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 14 hodinami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 15 hodinami
Fazolková omáčka
Sahula před 17 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 17 hodinami
Tématické fráze:
vařená jehněčí žebírka,
vařené bílé fazole
Suroviny:
žebra,
fazole bílé,
rajče,
paprika,
cibule,
pasírované rajčata,
česnek,
olej,
feferonka,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená pálivá
Komentáře (2)