Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborové bagety s prefermentem

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 026 kJ /
2 396 kcal
Bílkoviny68,96 g
Tuky44,90 g
Vláknina23,94 g
Cholesterol 10 mg
Sodík 7,26 g
Sůl18,07 g
Sacharidy417,13 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: K hotovému prefermentu přidáme zbytek surovin a vypracujeme volnější těsto, které necháme v míse vykynout. Krok 2: Vykynuté pak lehce propracujeme (pokud je třeba, opatrně podsypneme moukou), rozdělíme na 4 díly, vytvarujeme bagety a na bagetvém plechu je necháme nakynout. Krok 3: Potřeme vodou, můžeme i lehce, opatrně naříznout, vsadíme do rozehřáté trouby a upečeme (210°C/25 min).

Zveřejněno 5. 10. 2017

Poznámka autorky cathleen

Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborové bagety s prefermentem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nA3R

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborové bagety s prefermentem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nA3R

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
recept na žitné bagety s bramborem, recepty na bagetu, bagetky s bramborového těsta, bageta s prefermentem

Suroviny:
voda, mouka chlebová pšeničná, droždí, voda, jogurt bílý, olej, brambory, cukr, sůl, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká, droždí

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu