Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hlíva s česnekovou zálivkou

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Angel 666 Angel 666

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 082 kJ /
259 kcal
Bílkoviny15,64 g
Tuky1,25 g
Vláknina29,18 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 37 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy32,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z hlívy odřízneme tuhé stonky a trs rozkrájíme na jednotlivé kloboučky.
Na pánvi rozehřejeme olej a hlívu na něm opražíme úplně dozlatova.
Přesypeme ji do misky a do ještě horké vmícháme stroužky česneku nasekané nadrobno, sůl, pepř, pažitku a vinný ocet. Vše dobře promícháme. Krok 2: Můžeme podávat teplé i studené.
Nejlépe chutná ještě teplá na topince z bílého chleba.

Zveřejněno 7. 10. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hlíva s česnekovou zálivkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3qAM

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hlíva s česnekovou zálivkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3qAM

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Super<3:yes:

mysulka: díky :-8

Dělávám "škvarečky"z hlívy,ale tahle dobrota se mi,Jituško,vážně moc líbí<3:-K

Anna Kocikova: Drahuško, moc Ti děkuju :-K:-K:-K

Děkuji :-K:-K

<3Krasa:-K:yes:

Bomba! :-O :yes::yes:

Super <3 máme rádi hlívu...:yes::yes:;-)

Tématické fráze:
hlíva recepty, hořka hliva, pecena obalena hliva, hliva v octe

Suroviny:
hlíva ústřičná, olej olivový, česnek, sůl, pepř, pažitka, ocet vinný

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu