Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játra na slanině se smetanovou omáčkou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Backurka Backurka

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 549 kJ /
1 326 kcal
Bílkoviny72,66 g
Tuky104,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 2,06 g
Sodík 1,90 g
Sůl4,72 g
Sacharidy22,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji zesklovatíme jemně nakrájenou cibulku a přidáme slaninu. Krok 2: Játra nakrájíme a přidáme do pánve. Okořeníme, ale nesolíme a necháme orestovat. Podlijeme. Krok 3: Na závěr přidáme smetanu a zahustíme světlou jíškou.
Osolíme podle chuti, ale již nevaříme.

Zveřejněno 17. 10. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Játra na slanině se smetanovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4rM6

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Játra na slanině se smetanovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4rM6

Marie

Tématické fráze:
kuřecí játra na cibulce a slanině omáčka, vepřové srdce na slanině, kuřecí játra se smetanovou omackou, játra se slaninou a omacka, omáčka z jater, játra omacky, játra na slanině a na smetaně, kuřecí játra na cibulce a slanině na smetaně, kuřecí játra a srdce se smetanovou omáčkou, tyrolská játra na smetaně s anglickou slaninou, srdce jatra omáčka na smetaně, kachna se smetanovou omáčkou, recept na vepřová játra se smetanovou omáčkou, kachní játra na smetaně

Suroviny:
cibule, olej, slanina, játra kuřecí, pepř, kmín drcený, smetana, jíška světlá

Přidat fotografie receptu