Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí biftečky s petrželkovými brambory

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 630 kJ /
868 kcal
Bílkoviny124,90 g
Tuky28,18 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 754 mg
Sodík 1,02 g
Sůl2,48 g
Sacharidy28,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme a spolu s masem, vejci, solí, pepřem a sýrem promícháme dohromady a odložíme na pár hodin (i přes noc) do lednice. Krok 2: Ke směsi z lednice vmícháme solamyl a lžící nabíráme kopečky, které v ruce zformujeme do biftečku - obalíme ho z obou stran ve strouhance a na sádle usmažíme dočervena. Krok 3: Vařené brambory lehce osmahneme na troše oleje. Hotové vypneme a promícháme s plátkem másla a krájenou natí.

Zveřejněno 18. 10. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí biftečky s petrželkovými brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rGA6

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí biftečky s petrželkovými brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rGA6

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
biftek z krůtího masa, bifteky z krůtího masa, kruti mlete biftecky, krůtí bifteky, drubezi biftecky

Suroviny:
maso krůtí, vejce, sůl, pepř mletý, česnek, sýr strouhaný, solamyl, strouhanka, sádlo, brambory, olej, máslo, nať petrželová

Přidat fotografie receptu